Att minnas


Ibland blir jag lite sentimental. Som idag. Vet inte om det beror på att Meja har varit hos mormor & morfar sen i torsdags och inte verkar ha några planer på att komma hem igen, eller vad det är.. men då och då halkar jag in på Mejas gamla sida och läser, läser, läser och tittar på bilder. Minnena börjar blekna lite men allt vi skrivit hjälper mig att minnas. Man kan till och med känna lukterna. Idag läser jag att den 31 januari 2006 (för fyra år sedan!!) var vi på stan i Umeå och efter det låg Meja hos mig och mös. Den 30/1 2006 vägde hon 934 gram och var då lite drygt 3 veckor gammal. Jag läser också att 4 dagar senare har hon ökat 3 gram i vikt. Hon var jäkligt liten och jag fattar inte att jag kan glömma det ibland!


Meja i slutet av januari 2006


Meja i januari 2010


Mejas gamla sida; http://astra.ktv.nu/~s026a/ (förlåt, jag vet inte hur man ändrar länkfärgen..)

Dagens två projekt

Idag har vi mest slappat och söndagssoftat, men vi har även varit en sväng till Hägnan med Sabina, Heli, Jennie, Viggo och Miranda. Nån ynka minusgrad men lite blåsigt. Det grillades korv och dracks varm choklad och barnen lekte lite i snön.

Dagen har i övrigt erbjudit två projekt;


Omorganisering med nya boxar i Albins rumFå den här damen att SOVA!


Nu är båda projekten i hamn och en ny vecka väntar. Imorgon bitti ska Meja till BVC för att (förhoppningsvis) slutföra sin fyraårskontroll. Med lite tur är hon mer samarbetsvillig och går med på både hörsel- och syntest den här gången.. På onsdag ska vi till Sunderbyn för ett besök på ögonmottagningen, vet inte riktigt vad dom vill kolla men det ska bli intressant. :)

Godnatt!


 


Bilduppdatering

Lägger ut lite bilder från jul-nyår-fyraårsdag som kompensation för de uteblivna uppdateringarna. Det blir helt enkelt inte av!

  
Meja julaftonssoftar hos mormor, ser lite film och tittar lite på paketen..

     
Stort paket från moster Åse och Micke! Ett nytt sööök!

 
Tomtegummorna mormor och Meja som delade ut paket

 
Juldagsfirande med kusinerna

   
Nyårsfondue med Sabina och Heli

  
Nyvaken fyraåring öppnar paket

 
Födelsedagsbus med mormor


      

 
Barnkalas var det här!Vi hittade överbliven chokladmousse från tårtan i kylen!


I natt kom Meja tassandes vid tvåtiden, hon ville ha strumpor och vatten, var het som en kamin men så fort man nämner ordet 'feber' så blir hon tvär! Hon ville bara ha strumpor för det var så kallt på golvet och törstig kan man ju bli fast man inte har feber.. Idag är vi hemma och hon gör sitt bästa för att övertyga mig om att hon inte har just FEBER. Hon är bara svettig! När man har pyjamas på sig blir man fakiskt svettig.. och att hon har ont i benen beror BARA på att man sovit utan täcke, så det så. Två filtar ville hon ha också, men hon HAAAR inte feber.Meja under dubbla filtar..


Nu ska vi läsa lite Mumin och titta lite på Emil. Det är mycket Emil nu!


RSS 2.0