Det är rart med barn..

GOD JUL till alla vi känner! Om det är nån vi inte känner som läser vår blogg, god jul till er också!

Meja vaknade vid halv åtta, låg och ropade från sitt rum som vanligt.. Varenda morgon provar hon att ropa 'paaaappa' men han är ju nästan aldrig hemma när hon vaknar. Och de mornar han ÄR hemma hör han inte. När jag svarar 'ja, Meja?' får jag alltid ett fräsande svar att det faktiskt är pappa hon ropar efter.. I vanliga fall ställer hon följande frågor från sängen; 'Paaaappa?' 'Ska mommo hämta mig idag?' 'Vad är det för dag idag?' men idag kom det bara en fråga.. 'ÄR DET JUUUUL?' Det var så härligt att få svara 'Ja, IDAG är det julafton!' :)

Meja hade fått med sig ett paket från mormor som hon skulle ha under sängen och sen öppna på morgonen. Sen valde hon ett paket till och när dessa var öppnade undrade hon lite försynt när det där stora paketet med Barnens Hus-papper egentligen skulle öppnas.. hon läste ju på att det stod hennes namn..


         
-Jag vill inte ha den, Albin kan få den..


I eftermiddag ska vi åka hem till mormor och morfar där vi ska fira aftonen. Det kommer att bli en lååång dags väntan. Per skottar snö, Meja ser på tecknat (och ropar maaamma, kan du komma och krama mig!?!) och jag, ja, jag är lite sjuk.


Tomten har varit och lämnat lite paket under vår gran..Julen är hääär..

Några dagar kvar till julafton, men nog kan man väl säga att julen är här? Den blir så kort annars. Idag har jag klätt granen i min ensamhet och eftersom Meja redan upptäckt att tomten varit här med paket (han hade gömt dem i förrådet!?) så bar jag ut dem under granen. Det är ju rätt 'safe' eftersom Meja drog till mormor och inte kommer hem förrän på onsdag kväll och Albin påbörjar sin mammavecka imorgon.. Fast Meja är ett rätt snällt barn, hon frågar alltid om lov innan hon gör hyss!

I fredags fyllde Albin 9 år, vi hade paket- och tårtmorgon med pappan i familjen hemma. Rätt ovanligt, Meja trodde såklart att det var lördag och blev sååå besviken när hon förstod att hon skulle till dagis. :(


Svårt nöjd över sin present..


Hos mamma gick presenterna i Harry Potter-tema


Nu ser vi fram emot en kort arbetsvecka och sen lite välförtjänt julledighet.

GOD JUL allesammans!RSS 2.0